وزارت بهداشت اعلام کرد:

۱۱۷ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند | جان باختن دو بیمار دیگر

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه ای از شناسایی ۱۱۷ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور در شبانه روز گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۳۹۶۶۵۷

به گزارش جام جم آنلاین، در این اطلاعیه آمده است:

تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۹۲ هزار و ۵۶۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۸۶ هزار و ۹۳ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۰۷ هزار و ۳۲۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۸۵ هزار و ۹۷۷ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۴ هزار و ۷۶۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

از دیروز تا امروز ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۴ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۴۶۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۵۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۷ هزار و ۶۱۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۲۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۳۴ هزار و ۹۳۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۰۲ شهر در وضعیت زرد و ۳۴۲ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها